Miljonbemanning AB

Presentation

Vår filosofi är att varje litet steg är en viktig del av det livslånga lärandet och vi stödjer varje individ med att växa som människa, att utvecklas och påverka sin framtid i positiv riktning. Vi fokuserar på att hitta individuella lösningar. Då varje människas bakgrund och framtidsvisioner är unika. Våra medarbetare hjälper dig att hitta rätt i den svenska arbetsmarknaden. Målet är att komma ut i arbetslivet så fort som möjligt. Våra medarbetare hjälper dig att söka jobb, utbildningar, samt ge dig råd och stöd under process. Vi vägleder dig rätt och ger dig verktygen och stödet du behöver för att du ska nå dina mål. Språk ska aldrig vara ett hinder för oss i kommunikationen med dig!

Metodik

Metodik Miljon Modellen Vi arbetar enligt Miljon-modellen. - Vi lägger tillsammans upp en handlingsplan. Vi börjar med att fastställa förutsättningarna för vårt samarbete. Vi går igenom dina meriter, som vi ser till att de omvandlas så de blir konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Du får både individuella samtal och samtal i grupp. Vi har även mötesplatsen där du får träffa våra medarbetare där har vi workshops, seminarium och andra forum där man får det stödet som vi tillsammans identifierat i tidigare skede. - Jobb, utbildning och utvecklingsstegen. Här fokuserar vi på din väg till egen försörjning. Det kanske är en anställning eller studier. Du bestämmer utifrån dina behov. Vi har workshops, tips på hur man söker jobb, ordnar praktikplats och går på jobbjakt etc. Vi hjälper dig att effektivera processen efter dina intressen. - Målet är att du ska få ett jobb eller börja studera. De olika faserna tar olika lång tid, beroende på dina behov och önskemål.

Kompetenser

Personal Det finns djup och bred kunskap om arbetsmarknaden bland våra coacher. De har stor erfarenhet av att arbeta med liknande uppdrag. Vi jobbar efter övertygelsen att alla individer kan och vill hitta sin egen väg till arbete eller utbildning. Våra coacher har olika bakgrund och yrkeserfarenhet vilket gör att de har en bred kunskap om många olika branscher och yrkesområden. Gemensamt är att de har kunskap i beteendevetenskapligt arbetssätt, bland våra coacher har vi t.ex. studie- och yrkesvägledare,administration, bygg och anläggning, data/it,restaurang, media, ordningsvakt, transport, äldreomsorg, media, lärare och sociologi. Samtliga coacher har minst 1 års erfarenhet av arbete med utrikesfödda och/eller långtidsarbetslösa, personer med funktionshinder, ungdomar och andra grupper som ibland kan finna det svårt att etablera sig på arbetsmarknaden.

Fördjupade kunskaper

Expertis Vi arbetar väldigt mycket mot lager och logistik branschen samt diverse hantverksyrken, där finns en enorm expertis och där får vi ut väldigt många till arbeten.

Kontakter

Kontaktnät Genom vårt bemanningsföretag har vi många kontakter ut till olika arbetsgivare runt om i Stockholm, arbetsgivare som är hungriga efter rätt kompetens och rätt personal, välkommen till oss så hjälper våra coacher er med kontakterna.

Vi finns på

36

kontor

Vi erbjuder stöd för

12

språk utan tolk

Vi är experter inom

6

yrkesinriktningar

rusta och matcha

Just nu hjälper vi

339

arbetssökande i rusta och matcha

Senaste månaden har

89

arbetssökande valt oss som leverantör av rusta och matcha

Användaromdömen

4.5/5

4 st omdömen

stöd och matchning

Just nu hjälper vi

494

arbetssökande i stöd och matchning

Senaste månaden har

138

arbetssökande valt oss som leverantör av stöd och matchning

Arbetsförmedlingens snittbetyg

Användaromdömen

4.5/5

4 st omdömen

Här finns vi

Informationen är ursprungligen hämtad från arbetsförmedlingen.se, ändringar av informationen kan efter hämtningen ha gjorts av leverantören.