AB AlphaCE Holding

Vi är en erfaren aktör som brinner för att hjälpa arbetssökande

Vi har hjälpt tusentals ut i jobb via tjänsten Stöd och matchning. AF valde att ta bort vår rating sommaren 2020 på grund av ett ägarbyte. Annars hade du kunnat se att vi är bäst. 

Vårt affärsidé och specialitet har alltid varit matchningstjänster. Vi var faktiskt AF:s första leverantör av Stöd och matchning när tjänsten startade i dec 2014. Många av våra kollegor har jobbat med tjänsten ända sedan dess. Det är en styrka. 

Nyckeln till vår framgång är våra arbetsgivarkontakter. Vi har löpnade kontakt med ca 600 arbetsgivare. som rekryterar via oss på olika sätt. Vill du veta mer om vilka de är kan du titta på vår hemsida eller följa oss på sociala medier. 

Våra arbetsgivarkontakter är en tillgång

Vår erfarenhet är att arbetsgivarkontakter är avgörande för framgång, därför jobbat vi aktivt med våra arbetsgivarrelationer. Titta gärna på vår hemsida och sociala medier för att se vilka företag och organisationer vi har jobbat med. Men det allra viktigaste är för framgång är din ambition och drivkraft. Därför jobbar vi vi utifrån en 7-stegsmetod som innehåller följande steg: 1. Vem är du? 2. Vad vill du? 3. Vad kan du? 4. Hur ser arbetsmarknaden ut? 5. Mål och delmål 6. Skapa handlingsplan 7. Uppföljning och återkoppling

Erfarenhet och kontakter

* Vi har erfarenhet av tjänsten och vet vad som fungerar bra * Vi har gott om arbetsgivarkontakter * Vi har medarbetare som talar flera språk Vi har lång erfarenhet av att hjälpa olika sorters arbetssökande. Varje människa är unik, men det är en styrka att vi har erfarenheter från olika problem och utmaningar.

Vi hjälper gärna dem som har det tuffast

Vi brinner för dem som längst från arbetsmarknaden och vår vision är "alla har en plats på arbetsmarknaden". Det är inte bara en vision. Det är en passion.

Vi finns på

10

kontor

Vi erbjuder stöd för

5

språk utan tolk

Vi är experter inom

4

yrkesinriktningar

rusta och matcha

Just nu hjälper vi

249

arbetssökande i rusta och matcha

Senaste månaden har

65

arbetssökande valt oss som leverantör av rusta och matcha

Användaromdömen

3.3/5

26 st omdömen

Här finns vi

Informationen är ursprungligen hämtad från arbetsförmedlingen.se, ändringar av informationen kan efter hämtningen ha gjorts av leverantören.