workfind Sverige AB

leave review

Låt oss dela med av den kompetens och det nätverk vi har!

Tillsammans har vi 20 år i branschen. Vi har rekryterat medarbetare till allt från de allra minsta företagen till Sveriges största samt kommuner och myndigheter runt om i Skåne.
​
Under våra erfarenheter från jobbsökarstöd har vi bland annat föreläsningar, gruppaktiviteter och individanpassade vägledningssamtal bakom oss. Vi har arbetat med olika människor, alltifrån ungdomar, nyanlända och långtidsarbetssökande till kandidater som har lång arbetslivserfarenhet och är mellan två jobb. 
​
Men det som vi mest tar med oss är det nätverk vi har byggt upp under våra år. Alla arbetsgivare vi hjälpt med tillsättning av nya medarbetare och alla kandidater vi har stöttat och förmedlat jobb till gör att vi nu genom workfind vill dela med oss av vår bakgrund så att vi kan hjälpa just dig.

Varför workfind?

Idén om workfind har funnits länge. Vi har spånat, drömt och visionerat om hur det skulle se ut om vi skapar vår alldelles egna mötesplats där arbetsgivare och jobbsökande möts. Med vår bakgrund från bland annat Arbetsförmedlingen, ManpowerGroup och IKEA där vi har rekryterat nya medarbetare samt stöttat jobbsökande ser vi oss som experter inom området. Vi är det lilla och personliga företaget med erfarenhet och kompetens från de allra största.

Vi är!

Personliga Vi strävar alltid efter den personliga närheten vid all typ av kontakt mellan oss och er. Kunniga Vi är kunniga och ser oss själva som experter inom den svenska arbetsmarknaden. Tillsammans har vi gjort detta i 20 år. Fokuserade Vi lägger alltid det högst möjliga fokuset på er, oavsett inom vad ni behöver vår hjälp. Målmedvetna Vi arbetar alltid utifrån mätbara mål där vi tillsammans med er gör vårt yttersta för att nå dem.

Vi har!

20 års erfarenhet Vi på workfind har tillsammans 20 års erfarenhet av att matcha dig som kandidat mot lediga jobb eller studier. Sveriges största arbetsgivare Våra arbetsmarknadskonsulter har tidigare suttit i rekryterande befattningar på ett av Sveriges största bemannings - och rekryteringsföretag samt en av Sveriges största arbetsgivare. Vi har kunskapen Vi vet vad som förväntas av dig som kandidat under hela ansökningsprocessen, och därför vet vi hur vi ska presentera dig och dina kompetenser på det mest konkurrenskraftiga sättet. Rekryterat i hela Skåne Vi har rekryterat medarbetare till allt från de allra minsta företagen till Sveriges största samt kommuner och myndigheter runt om i Skåne. Ett unikt nätverk Utöver vår erfarenhet och kunskap erbjuder vi ett unikt arbetsgivarnätverk runt om i hela Skåne, ett nätverk där vi kan presentera dig som kandidat och öka dina möjligheter till ditt nya jobb. Välanpassat efter dig workfind är ditt självklara stöd i ditt jobbsökande, vi är länken som knyter samman dig med jobb eller studier. Genom våra kvalitativa och individanpassade metoder erbjuder vi dig aktiviteter där vi arbetar just efter dig, vad du kan och vad du vill.

Vi känner!

Med det nätverk vi har byggt upp genom åren av arbetsgivare är vi övertygade att vi känner någon i den bransch du söker jobb inom.

We have

2

offices

We offer our services in

4

languages

We are experts in

5

occupational areas

prepare and match

We are currently helping

31

jobseekers in prepare and match

Last month

31

jobseekers have chosen us as provider prepare and match

Participant reviews

5.0/5

3 reviews

Our locations

The information is originally retrieved from arbeidförmedlingen.se, changes to the information may have been made by the provider after the retrieval.