Jobblyftet AB

leave review

Presentation

Vi som jobbar på Jobblyftet har flera års erfarenhet av att hjälpa människor ut på arbetsmarknaden. Vi vill till och med kalla oss för experter på matchning. Det senaste året har vi lyckats hjälpa 65% av våra deltagare till anställning eller studier. Det har gett oss värdefull kunskap och erfarenhet om arbetsmarknaden. Det finns gott om arbetsgivare som behöver anställa och vår målsättning är att rusta våra deltagare för att de ska ta steget längre i varje rekryteringsprocess. 

Vår blandade kompetens och långa erfarenhet av jobbcoachning och arbetsmarknadsfrågor borgar för att vi ska ge dig ett gott stöd i ditt jobbsökande. Vi arbetar målinriktat och vår främsta drivkraft är att ge människor bättre förutsättningar. Vi är övertygade om att alla behövs på arbetsmarknaden. Vårt goda resultat får tala för sig självt!

Metodik

När du börjar hos oss på Jobblyftet får du en jobbcoach som sporrar och följer dig under hela insatsen. Tillsammans med din coach lägger du upp en planering med ditt mål i fokus och arbetar metodiskt för att du ska hitta en sysselsättning som passar just dig. Vi som jobbar här Våra jobbcoacher är utbildade inom psykologi, beteendevetenskap, samhällsvetenskap, coachning och motiverande samtal och har flera års erfarenhet av just jobbcoachning.

Kompetenser

Tjänsten kan erbjudas utan tolk på följande språk: Arabiska Engelska Franska Sorani Tigrinja Amhariska

Kontakter

Våra kontor i Stockholm har öppet för besök enligt följande: Måndag - Torsdag mellan kl. 09.00 - 13.00 Kontaktinformation Vill du komma i kontakt med oss? Ring vår växel, tel. 010-55 75 500 eller maila oss på hej@jobblyftet.se

We have

6

offices

We offer our services in

6

languages

We are experts in

1

occupational areas

prepare and match

We are currently helping

111

jobseekers in prepare and match

Last month

11

jobseekers have chosen us as provider prepare and match

Participant reviews

4.0/5

5 reviews

Our locations

The information is originally retrieved from arbeidförmedlingen.se, changes to the information may have been made by the provider after the retrieval.