Asuria People Services ( Sweden ) AB

leave review

Presentation

Välkommen till Asuria!  

“Jag skulle råda alla att gå till Asuria. Här får man verkligen bra hjälp.”. 

I mer än 20 år har Asuria coachat arbetssökande till meningsfulla och långsiktiga jobb. Hos oss har vi alltid dig och dina styrkor i fokus. Med god lokalkännedom och stora kontaktnät inom näringslivet har vi goda förutsättningar att tillsammans med dig skapa din framtid. Vi arbetar för hållbar matchning där du inte bara får ett jobb, utan också kan behålla det och trivas på lång sikt. Hör gärna av dig - vi är nyfikna på ditt nästa steg! 

Vi hittar ditt nästa jobb 
Våra jobbcoacher har lång och gedigen erfarenhet inom jobbmatchning, studie- och yrkesvägledning och arbetsmarknadsinsatser. Vårt uppdrag är att du ska hitta en utbildning eller ett arbete som är rätt för just dig.  

Vi jobbar för en inkluderande arbetsmarknad och tror att precis alla har möjlighet att få ett långsiktigt jobb oavsett kön, etnisk bakgrund och livssituation. Hos oss kommer du alltid behandlas med empati, värdighet och respekt, och troligtvis kommer du att lära dig mycket om dig själv längs vägen.  

Vårt moderbolag är baserat i Australien och vi har nära kontakt och ser det som en tillgång att inspireras och lära av varandra. 

Metodik

Vi stöttar dig i tre enkla steg! Vårt mål att snabbt hitta rätt väg framåt för dig. Så här går det till: 1) Vi lär känna varandra Vi börjar med att göra en kompetensanalys för att identifiera dina styrkor och möjliga utvecklingsområden. Tillsammans sätter vi tydliga mål som vi fokuserar på under våra individuella samtal. 2) Vi kör igång Med inspirerande och utvecklande aktiviteter rustar vi dig för arbetssökande. Det kan till exempel handla om förberedelser inför en arbetsintervju, coachande samtal med fokus på utbildning, jobb och välmående, workshops om hur man skapar ett tilltalande CV ansökningshandlingar eller hur du kan jobba med personlig marknadsföring. Under din tid hos oss träffar du kontinuerligt din personliga handledare och vår studie- och yrkesvägledare för att prata om vägen framåt. 3) Du hittar din sysselsättning Målet är att så snart som möjligt hitta ditt nya jobb, direkt eller via studier. När du känner dig rustad för arbetsmarknaden lär vi dig att nå ut till potentiella arbetsgivare. Vi matchar dig med passande jobbmöjligheter och coachar dig i hur du själv kan hitta annonser och bygga nätverk. Vi arbetar fördomsfritt och välkomnar alla deltagare. Med vårt stora kontaktnät och kunskap om marknaden tillsammans med tillämpning av ny teknik, ett normkritiskt förhållningssätt och stor optimism sätter vi dina behov i fokus. När du är anställd eller börjat studera Vi kommer fortsätta vara en mentor under de närmsta månaderna efter att du börjat nytt jobb eller börjat studera. En mentor som vägleder, ger dig råd och som erbjuder det stöd du kan tänkas behöva för att säkerställa att du har maximal chans att behålla ditt nya jobb på lång sikt, eller klara av dina studier. Vi jobbar tillsammans med dig för att uppnå dina mål. Tack vare Asurias gedigna och beprövade metoder har vi sedan starten matchat tiotusentals deltagare till rätt jobb.

We have

9

offices

We offer our services in

7

languages

We are experts in

1

occupational areas

prepare and match

We are currently helping

369

jobseekers in prepare and match

Last month

57

jobseekers have chosen us as provider prepare and match

Participant reviews

No reviews

0 reviews

Our locations

The information is originally retrieved from arbeidförmedlingen.se, changes to the information may have been made by the provider after the retrieval.