AB Coachgruppen Strömbergs

leave review

Presentation

HÖGST RATING AV ALLA JOBBCOACHER - BÄST ENLIGT ARBETSFÖRMEDLINGENS EGEN STATISTIK!

AB Coachgruppen är ett företag med flera års erfarenhet av att arbeta med arbetssökande. Vårt mål är hela tiden att hitta snabbaste vägen till egenförsörjning, antingen genom arbete eller studier. Hos oss finns inga färdiga program, alla väljer individuellt vilka insatser som känns meningsfulla och effektiva!

Ingen jobbcoach hos AB Coachgruppen arbetar med fler än 20 deltagare. Det innebär att vi kan ha en nära kontakt med alla som vill ha vår hjälp. Vi vet vem du är och vad du vill ha för arbete, vi svarar i telefon och mejl och har inga långa väntetider. Du får träffa samma coach vid varje möte och kan komma på drop in varje dag för att få hjälp. 

På vårt kontor har vi en fullt utrustad datorsal där du kan komma och söka jobb när du vill. Det finns alltid lediga jobbcoacher som kan hjälpa dig om du kör fast. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska nå ditt mål och därför är det viktigt för oss att vara flexibla och tillgängliga. Vi har många duktiga coacher och flera språkstöd, det innebär att vi kan hjälpa just dig mot ditt mål – oavsett vad det är eller vilket språk du behöver hjälp på.

Vi på Coachgruppen har mycket goda företagskontakter. Vi arrangerar varje månad jobbmässor och rekryteringsträffar. Vi har under de senaste tre åren arrangerat Nackas och Sollentunas största privata jobbmässor. Det innebär att vi har ett otroligt brett nätverk som vi varje dag arbetar för att utveckla och stärka.

Våra öppettider är: måndag till torsdag, 11:00 - 16:00

Metodik

Vår metodik bygger på att stärka din ansökningsförmåga, höja din ansökningsfrekvens och öka din ansökningskvalitet. Vi kommer helt enkelt hjälpa dig med de delar i arbetssökandet som du tycker är svåra. Vi tror att vi tillsammans om man söker många jobb med hög kvalitet så kommer man hitta ett arbete som passar just dig. Vi arbetar även mycket med matchning mot rätt företag och förberedelser inför dina intervjuer och ditt nya arbete. Rätt, individuell, matchning och hjälp är viktig för oss. Alla våra coacher är drivna, högutbildade och har ett stort kontaktnät. Vi är vana att hjälpa arbetssökande att hitta anställning eller studier som passar just dem. Du får träffa samma jobbcoach varje vecka och den personen är väl insatt i ditt ärende och vad du önskar för stöd och hjälp.

We have

11

offices

We offer our services in

10

languages

We are experts in

21

occupational areas

prepare and match

We are currently helping

9

jobseekers in prepare and match

Last month

2

jobseekers have chosen us as provider prepare and match

Participant reviews

4.3/5

3 reviews

support and matching

We are currently helping

387

jobseekers in support and matching

Last month

120

jobseekers have chosen us as provider support and matching

Rating

Participant reviews

4.3/5

3 reviews

Our locations

The information is originally retrieved from arbeidförmedlingen.se, changes to the information may have been made by the provider after the retrieval.