AB Coachgruppen Strömbergs

leave review

Presentation

HÖGST RATING AV ALLA JOBBCOACHER - BÄST ENLIGT ARBETSFÖRMEDLINGENS EGEN STATISTIK!

Välkommen till oss på Coachgruppen! Under de sju senaste åren har vi väglett och rustat arbetssökande i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Vi har djupa kunskaper om de flesta branscher och ett stort kontaktnät som vi ser fram emot att dela med oss av till dig. Vi anpassar insatsen efter dina behov, din bransch, din kompetens och vårt gemensamma mål att du snabbt ska komma ut i arbete eller utbildning. Du väljer själv om du vill ha merparten fysiska- digitala- eller telefonmöten. Vi anpassar inte enbart innehållet efter dig utan även utformningen.  

Som deltagare hos oss får du bland annat: 

•Veckovisa individuella möten med en motiverad handledare 
•Skräddarsytt upplägg och plan med utgångspunkt efter dina behov 
•Hjälp att skapa branschanpassade ansökningshandlingar  
•Tillgång till våra arbetsgivarkontakter 
•Intervjuförberedelser  
•Digitala föreläsningar 
•Chefsnätverk 
•Stöd med att hitta nya sökvägar och använda LinkedIn  
•Studie-och yrkesvägledning
•Praktikerfarenhet hos relevanta arbetsgivare 

Metodik

Vi på Coachgruppen har utvecklat och effektiviserat vår metodik under många år. Vi tror inte att det finns en viss modell eller ett specifikt program som fungerar för alla. Vi inleder därför samarbetet med en kartläggning av just dina färdigheter, kompetenser och önskemål. Vi stämmer av hur du har lagt upp ditt arbetssökande fram till idag samt vilka hinder och möjligheter som du ser just nu. För många arbetssökande handlar det dock om att identifiera yrkesroller (ju fler desto bättre!), branschanpassa ansökningshandlingar mot dessa, hitta fler sökvägar, skapa struktur och sätta mål i arbetssökandet samt få upp ansökningsfrekvensen. Det är bland annat detta din kunniga handledare kommer att hjälpa dig med och säkerställa att du får det praktiska stöd som du behöver i alla moment.

Kompetenser

Coachgruppens handledare har en hög kompetens med yrkeserfarenhet från både näringsliv och offentlig sektor. Våra medarbetare har bland annat erfarenhet och utbildning inom rekrytering, bemanning, omställning, personalarbete, studie- och yrkesvägledning, sociologi, beteendevetenskap, statsvetenskap, företagsekonomi, stresshantering, friskvård och marknadsföring. Handledarna är experter inom arbetsmarknaden och vi söker ständigt efter alternativa sökvägar att hitta in på arbetsmarknaden. Våra handledare har även fördjupade kunskaper inom fysisk och psykisk ohälsa.

Kontakter

För mer information besök vår hemsida www.coachgruppensverige.se Du kan maila oss på info@coachgruppensverige.se eller nå oss på telefon: 08-735 33 08

We have

12

offices

We offer our services in

9

languages

We are experts in

20

occupational areas

prepare and match

We are currently helping

698

jobseekers in prepare and match

Last month

102

jobseekers have chosen us as provider prepare and match

Participant reviews

4.6/5

5 reviews

Our locations

The information is originally retrieved from arbeidförmedlingen.se, changes to the information may have been made by the provider after the retrieval.