AB AlphaCE Holding

leave review

Vi är en erfaren aktör som brinner för att hjälpa arbetssökande

Vi har hjälpt tusentals ut i jobb via tjänsten Stöd och matchning. AF valde att ta bort vår rating sommaren 2020 på grund av ett ägarbyte. Annars hade du kunnat se att vi är bäst. 

Vårt affärsidé och specialitet har alltid varit matchningstjänster. Vi var faktiskt AF:s första leverantör av Stöd och matchning när tjänsten startade i dec 2014. Många av våra kollegor har jobbat med tjänsten ända sedan dess. Det är en styrka. 

Nyckeln till vår framgång är våra arbetsgivarkontakter. Vi har löpnade kontakt med ca 600 arbetsgivare. som rekryterar via oss på olika sätt. Vill du veta mer om vilka de är kan du titta på vår hemsida eller följa oss på sociala medier. 

Våra arbetsgivarkontakter är en tillgång

Vår erfarenhet är att arbetsgivarkontakter är avgörande för framgång, därför jobbat vi aktivt med våra arbetsgivarrelationer. Titta gärna på vår hemsida och sociala medier för att se vilka företag och organisationer vi har jobbat med. Men det allra viktigaste är för framgång är din ambition och drivkraft. Därför jobbar vi vi utifrån en 7-stegsmetod som innehåller följande steg: 1. Vem är du? 2. Vad vill du? 3. Vad kan du? 4. Hur ser arbetsmarknaden ut? 5. Mål och delmål 6. Skapa handlingsplan 7. Uppföljning och återkoppling

Erfarenhet och kontakter

* Vi har erfarenhet av tjänsten och vet vad som fungerar bra * Vi har gott om arbetsgivarkontakter * Vi har medarbetare som talar flera språk Vi har lång erfarenhet av att hjälpa olika sorters arbetssökande. Varje människa är unik, men det är en styrka att vi har erfarenheter från olika problem och utmaningar.

Vi hjälper gärna dem som har det tuffast

Vi brinner för dem som längst från arbetsmarknaden och vår vision är "alla har en plats på arbetsmarknaden". Det är inte bara en vision. Det är en passion.

We have

10

offices

We offer our services in

5

languages

We are experts in

4

occupational areas

prepare and match

We are currently helping

249

jobseekers in prepare and match

Last month

65

jobseekers have chosen us as provider prepare and match

Participant reviews

3.3/5

26 reviews

Our locations

The information is originally retrieved from arbeidförmedlingen.se, changes to the information may have been made by the provider after the retrieval.