This page is auto translated.

Sandson AB

ترك التعليق

Om Sandson AB

Hej!

Nu sitter jag här och skall skriva en presentation precis så som du skall göra för att få ett jobb. Det är alltid svårt att skriva om sig själv, man vill ju inte ta i för mycket men samtidigt vill man bli sedd. Kanske skall jag välja ett typsnitt som sticker ut, eller skall jag ringa innan? Foto kanske är bra, tar det från i somras då jag var brun, eller det för tre år sedan på Teneriffa. Hur infogar jag en bild, oj den tar ju upp halva sidan. CV, undrar vad det står för? Jag har inte så mycket att skriva, skall jag ta med att jag haft praktik?

Ja, att söka jobb går ut på att förstå vad arbetsgivaren vill veta, och det vet vi på Sandson. Vi har matchat arbetssökande sedan 2002 och det blir bara roligare. Tillsamman skall vi använda din och vår erfarenhet för att du snabbare skall få rätt jobb. Vi matchar i alla branscher och i alla åldrar, det har vi alltid gjort. Grejen är att förstå var du med din erfarenhet bäst passar in, vilka jobb som du faktiskt kan söka, vilka arbetsgivare som är bra. Det gör vi på Sandson. 

Hos Sandson tas du på allvar, det är dina behov som styr vilka jobb du skall söka och hur. Vi är ett tiotal coacher som kan vägleda dig, ge tips, avråda, diskutera nya vägar, berätta hur andra gjort, lyssna, men det är du som skall ha jobbet, så du bestämmer. 

Ring gärna så kan vi berätta mer. 046-460 15 40/41.

Sandson är en del av AB Företagsutveckling. Vi möjliggör arbetsmarknaden för svensk och internationell arbetskraft. Visst låter det pretentiöst, men det stämmer. Vi utgår från vilka behov företagen har och gör vad vi kan för att du skall passa in i detta pussel. 

Vi gör det genom:
- Rusta och matcha 
- Coachning och praktik utomlands för arbetslösa arbetssökande (ESF)
- Rekrytering i Sverige och inom EU
- Remote coaching
- EURES medlemmar (medlemskap i EURES nätverket)
- mottagande av praktikanter från andra EU-länder

Allt vi jobbar med handlar om att Du skall få en vettig sysselsättning i form av jobb eller studier. Vad som skiljer tjänsterna åt är var man är i livet och vad man har för behov. Att vi arbetar med flera tjänster innebär att vi får bra företagskontakter och håller oss uppdaterade med vad som händer. Är du t ex intresserad av att arbeta utomlands så har vi samarbeten med England, Tyskland, Italien, Frankrike och Spanien.

Metod

Vi utgår alltid från dina behov och försöker forma en bra matchning efter det. Vi är ett tiotal handledare med olika bakgrund. Vi lägger fokus på individuella samtal för att förstå vad Du vill och arbeta utifrån dina behov. De individuella samtalen kan vara kortare eller längre, det beror på vad som är bäst för dig och vilket behov du har just nu. För de som aldrig arbetat tidigare kan vi göra företagsbesök. Kan vara bra att se att det inte är så farligt, brukar bli rätt inspirerande och kul. När det finns bra föredrag, mässor eller andra lämpliga aktiviteter att gå på så gör vi det. Kravet är att det skall ge något och inte bara vara en sysselsättning. Det skall alltid kännas vettigt att vara här, det får aldrig kännas som ett tidsfördriv. För de som aldrig arbetat tidigare kan vi göra företagsbesök. Kan vara bra att se att det inte är så farligt, brukar bli rätt inspirerande och kul. När det finns bra föredrag, mässor eller andra lämpliga aktiviteter att gå på så gör vi det. Kravet är att det skall ge något och inte bara vara en sysselsättning. Det skall alltid kännas vettigt att vara här, det får aldrig kännas som ett tidsfördriv.

Vår bakgrund

Vi har många år av utbildning bakom oss men det är vår långa erfarenhet som är vår största kompetens. Vi har studerat Företagsekonomi, Nationalekonomi, Juridik, Maskinteknik, Beteendevetenskap psykologi samt Medie- och kommunikationsvetenskap. Vi har utbildningar inom konst och kultur, samt journalistik, vilket är bra för att förstå hur olika utbildningar fungerar, men det är livets skola och den personliga inställningen som är Sandsons största kompetens. Vår bakgrund finns både inom privat som offentlig verksamhet där vi mött medarbetare och chefer på olika nivåer i organisationerna. Ett par av oss har också jobbat inom rekrytering. Vi har även erfarenhet av att säga upp anställda och att bli uppsagda, men den viktigaste erfarenhet vi har är att anställa ny personal på alla nivåer. Flera av oss har hunnit med att arbeta utomlands, fått erfarenhet av andra kulturer och interkulturell kommunikation.

Se helheten

Våra fördjupade kunskaper är vår långa och breda kompetens både inom och utanför Sverige. Kanske låter motsägelsefullt men vår erfarenhet är att man måste veta vilket behov en arbetsgivare har innan man kan rekrytera rätt person. Arbetsgivaren behöver ha anställda med en viss kompetens och en viss personlighet för att organisationen skall må bra. Ofta söker man jobb där man är överkvalificerad för att vara på den säkra sidan och får då inte jobbet. Risken är då att man sänker ambitionsnivån ytterligare och blir besviken igen. Det är viktigt att se helheten, vi är duktiga på det och det är därför, tror vi, många uppskattar vår matchning. Vi som handleder träffas varannan vecka och går igenom våra deltagare för att se om vi kan hjälpa varandra med erfarenhet eller kontakter. Vid en intervju följer vi gärna med för att säkra att intervjun blir bra för alla parter. Arbetsgivare brukar inte vara så bra på att anställa, det är ofta dagsform och känslor som styr, vi har lättare att se helheten och styra samtalet i rätt riktning. Många väljer att gå själva på intervju, men vill du så finns vi till hands. Hos oss har vi även en marknadsansvarig som har kontakt med företag och hjälper dem i deras rekrytering, allt för att matchningen mellan arbetsgivare och arbetstagare ska bli så god som möjligt. Vår marknadsansvarig har kontinuerliga möten med alla handledare och en insikt i vilka kompetenser våra deltagare har. Utöver dina personliga möten med din handledare erbjuder vi dig en digital plattform som vi kallar för Sandsons Akademi som stöttar dig mellan mötena med din handledare. På Sandsons Akademi får du tillgång till en rad utbildningsmoduler med fokus på att ge dig nya insikter och verktyg till dig som jobbsökande. Modulerna finns både i videoformat och i PDF-format - så att du kan välja vad som passar dig bäst. Innan du börjar med utbildningarna får du en introduktion till Sandson, en inblick på vem vi är som arbetar här samt viktig och praktisk information för dig som är med i Rusta och matcha. Men viktigast av allt – du får kunskap om allt ifrån hur du skriver ett bra CV, bygger ett professionellt nätverk till hur du hittar jobben på bästa sätt – och mycket, mycket mer! Vi på Sandson samarbetar även med folkhögskolor runt om i Skåne. Detta för att kunna erbjuda dig som inte har en gymnasieexamen eller grundläggande högskolebehörighet, en studiemotiverande folkhögskolekurs. Det är en tre månader lång kurs med syfte att motivera dig till fortsatta studier, efter att ha fått en individuell vägledning och de redskap du behöver för att nå dina mål. De skolor vi samarbetar är Albins Folkhögskola, Folkhögskolan Hvilan och Eslövs Folkhögskola. Verksamheten har följande branschkunskaper: - Administration, Ekonomi, Juridik - Data/IT - Tekniskt arbete - Hantverksyrken - Ledningsarbete Språk Tjänsten kan erbjudas utan tolk på följande språk: - Engelska

Kontakter

Sandson är en del av AB Företagsutveckling Sandson AB (Lund) Bredgatan 2 222 21 Lund info@sandson.se www.sandson.se Kontaktperson Stöd och matchning: Magnus Andersson 046-460 15 40 Öppettider Lund: måndag, tisdag, torsdag och fredag 09.00-13.00 Sandson AB (Malmö) Adelgatan 11 211 22 Malmö info@sandson.se www.sandson.se Kontaktperson Stöd och matchning: Rebecka Striby Burman 046-460 15 41 Öppettider Malmö: måndag, onsdag, torsdag och fredag 09.00-13.00 Sandson AB (Helsingborg) Thure Röings gata 4 252 18 Helsingborg info@sandson.se www.sandson.se Kontaktperson Stöd och matchning: Magnus Andersson 046-460 15 40 Öppettider Helsingborg: måndag, onsdag, torsdag och fredag 09.00-13.00 Sandson AB (Göteborg) Järnvågsgatan 3 413 27 Göteborg info@sandson.se www.sandson.se Sandson AB (Kristianstad) Nya Boulevarden 4 291 31 Kristianstad info@sandson.se www.sandson.se Kontaktperson Stöd och matchning och Kundval Rusta och matcha: Magnus Andersson 046-460 15 40 För kontaktuppgifter och presentation av oss som coachar på Sandson, titta gärna in på https://sandson.se/projekt/stod-och-matchning och https://www.sandson.se/kundval-rusta-och-matcha

نحن على

4

مكتب

نحن نقدم الدعم ل

1

لغة بدون مترجم

نحن خبراء في

5

التوجهات المهنية

الاستعداد والمباراة

الآن نحن نساعد

292

الباحثين عن عمل في الاستعداد والمباراة

الشهر الماضي له

28

اختارنا الباحثون عن عمل كمورِّد لـ الاستعداد والمباراة

مراجعة المشاركين

4.8/5

12 عدد التعليقات

نحن هنا

تم الحصول على المعلومات في الأصل من arbetsförmedlingen.se ، وربما تم إجراء تغييرات على المعلومات من قبل المورد بعد الاسترجاع.