This page is auto translated.

Karriärkonsulten Sverige AB

ترك التعليق

Din framgång startar med oss på Karriärkonsulten

Tillsammans hittar vi den optimala vägen för dig!
Vi sätter dig i fokus när du påbörjar din resa mot din framtid genom coachning och aktiviteter skräddarsydda efter dina behov.​ När du väljer Karriärkonsulten tilldelas du en coach som stöttar dig hela vägen till ett jobb. Tillsammans kartlägger vi dina kompetenser och kvalifikationer och tar fram ett mål och en plan. Vi identifierar vad du behöver och motiverar dig att nå målet. Fokus ligger på det individuella mötet, värdefulla aktiviteter och de verktyg du är i behov av för att ta ett steg närmare arbetsmarknaden.

Karriärstegen - Vi ger dig knepen och kontakterna som krävs!

Oavsett om du har en lång karriär bakom dig eller söker ditt första arbete är vårt mål att du ska få det stöd du behöver och hitta en långsiktig sysselsättning som känns bra. Hos oss arbetar engagerade jobbcoacher som har den tid och energi som behövs för att ge just dig den stöttning du är i behov av. Vi har coacher som har specialiserat sig inom en lång rad branscher för att lättare kunna matcha dig mot rätt jobb. Vår metodik, Karriärstegen, utforskar ditt nuläge, identifierar hinder och utvecklingsområden och kartlägger din ambition och motivation. Genom vårt nätverk, rekryteringsträffar, studie- och yrkesvägledning rustar vi dig på din väg mot rätt utbildning eller ditt nya jobb.

Kompetenser

Karriärkonsultens handledare, rekryteringskonsulter och coacher har hög yrkeskompetens och erfarenhet från både näringsliv och offentlig sektor. Vi är en blandning av socionomer, studie- och yrkesvägledare och rekryterare med erfarenhet av bland annat: -Beteendevetenskap -Marknadsföring -Pedagogik -Retorik -Statsvetenskap Vi skapar möjligheter där jobben finns och brinner för att matcha rätt person ut i rätt jobb!

Jobbmatchning är vår expertis!

Våra handledare utbildas kontinuerligt inom coachning, nya metoder att söka jobb och personligt ledarskap. Vi är idag över 60 medarbetare som har kompetenser inom de flesta områdena: Data och IT - utvecklare, IT-support, systemadministratörer. Bygg och anläggning Ekonomi och administration Pedagogik och vård och omsorg Handel och service Lager och transport Hotell, restaurang och storhushåll Marknadsföring, försäljning, projektledare, HR

Kontakta oss!

Rustaochmatcha@karriarkonsulten.se 08- 684 288 71

نحن على

17

مكتب

نحن نقدم الدعم ل

5

لغة بدون مترجم

نحن خبراء في

6

التوجهات المهنية

الاستعداد والمباراة

الآن نحن نساعد

1347

الباحثين عن عمل في الاستعداد والمباراة

الشهر الماضي له

160

اختارنا الباحثون عن عمل كمورِّد لـ الاستعداد والمباراة

مراجعة المشاركين

5.0/5

20 عدد التعليقات

نحن هنا

تم الحصول على المعلومات في الأصل من arbetsförmedlingen.se ، وربما تم إجراء تغييرات على المعلومات من قبل المورد بعد الاسترجاع.