Nå ut till rusta och matcha deltagare på ett effektivt sätt.

För dig som är leverantör av matchningstjänster anvisad av Arbetförmedlingen eller av annan anledning vill etablera din varumärke bland arbetssökande så finns möjlighet att annonsera på matchningskollen.se. Detta är ett snabbt och enkelt sätt för dig att nå ut till rätt målgrupp. Matchningskollen har över 1500+ besökare varje månad. Detta är en stor del av den totala sök trafiken inom rusta och matcha.

Premiumkonto - Hamna höst upp i sökfältet

1995 kr / månad (Ingen bindningstid)

Premiumkonton på Matchningskollen hamnar högst upp i söksorteringen bland alla matchningsföretag på första sidan. Det är ett bra alternativ för dig som vill synas som ett första alternativ när deltagare ska välja leverantör.

Skaffa premiumkonto
Hur sorteras premium kunder?

Premiumkonton sorteras i den ordning de blev premiumkunder. Dvs den leverantör som var först med att registrera sitt premiumkonto hamnar först och därefter kommer andra premiumkonton i en kronologisk ordning. Om du avslutar din premiumprenumeration under en period och sedan återupptar den hamnar du sist i ordningen bland premiumkonton.

Vad påverkar söksorteringen?

Ordningen i vilken leverantörer sorteras påverkas av följande parameter:

  1. Premiumkonton hamnar alltid högst upp
  2. Konton som har redigerat sin information ( Lagt till logga samt skrivit presentationstext - kostnadsfritt)
  3. Deltagaromdömen lämnade på matchningskollen.se
  4. Betyg från Arbetsförmedlingen

Statiska annonser

2995 kr / månad (Ingen bindningstid)

Utöver premium konto kan du prenumerera på statiska annonsutrymmem på första sidan samt informationssidor. Du betalar samma summa för att få en statisk annons som visar på alla annonsutrymmem. Din annons visas 30 sekunder minst i en serie av annonser.

Prenumerera på statisk annons